Loading

BSH Netherlands - Siemens koel-/vriesapparatuur Product Demo

Siemens koel-/vriesapparatuur Intro

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Siemens koel-/vriesapparatuur Vers: iQ300

 • View 1

  • crisperBox: groente en fruit langer vers:

   Dagverse groente en fruit hebben speciale bewaarcondities nodig – alleen koeling is niet genoeg.  Luchtvochtigheid speelt ook een belangrijke rol bij het vers houden. De crisperBox biedt altijd het optimale klimaat. Met een schuifregelaar is de luchtvochtigheid perfect af te stemmen op de inhoud van de crisperBox. Producten blijven langer knapperig en vers en behouden hun vitaminen en voedingsstoffen.
    

  • lowFrost: sneller ontdooien:

   Met de lowFrost* techniek is de ijsafzetting niet alleen minder, maar gaat het ontdooien ook sneller. Uw levensmiddelen zijn door lowFrost beschermd tegen ijsafzetting en houdt u meer ruimte voor uw eten. Deze technologie verlaagd het energieverbruik op efficiente wijze.

  • LED-verlichting: voor een helder zicht:

   Wat het design van buiten al doet vermoeden, gaat verder aan de binnenkant waar de nieuwe LED-verlichting* voor praktisch en prettig licht zorgt. De LED-verlichting heeft een lange levensduur en verbruikt
   zeer weinig elektriciteit. De LED-verlichting is vlak in de zijwand ingebouwd en zorgt voor een gelijkmatige verlichting zonder te verblinden.

  • Uittrekbare glasplateaus: alles binnen handbereik:

   Levensmiddelen gemakkelijker in de koelkast zetten of eruit halen? Dat kan: de glasplateaus liggen namelijk op profielrails en schuiven tot 15 cm verder uit. Dat geeft optimaal zicht en er blijft niets verborgen. Schuiven gaat soepel en kantelen kan niet – zelfs niet als ze helemaal vol staan. De plateaus zijn
   vervaardigd van hoogwaardig glas.

 

Siemens koel-/vriesapparatuur Verser: iQ500

 • View 1

  • A+++: zuinig was nog nooit zo cool:

   De iQ-serie is uitzonderlijk zuinig. Binnen de iQ500 serie bevinden zich tevens modellen met het zeer zuinige A energielabel*. Deze apparaten verbruiken maar liefst 50% minder elektriciteit dan vergelijkbare modellen in energieklasse A . De sleutel tot deze ongeëvenaarde zuinigheid is de unieke combinatie van speciale technologie, twee aparte koelcircuits voor koelen en vriezen, verbeterde isolatie, een zeer efficiënt compressorontwerp en een innovatief verdampingssysteem.

  • crisperBox: groente en fruit langer vers:

   Dagverse groente en fruit hebben speciale bewaarcondities nodig – alleen koeling is niet genoeg. Luchtvochtigheid speelt ook een belangrijke rol bij het vers houden. De crisperBox biedt altijd het optimale klimaat. Met een schuifregelaar is de luchtvochtigheid perfect af te stemmen op de inhoud van de crisperBox. Producten blijven langer knapperig en vers en behouden hun vitaminen en voedingsstoffen.

  • coolBox: koudste zone in de koelkast:

   In de coolBox* is de temperatuur circa 3°C lager dan in de koelruimte. Daarmee is dit aparte transparante vak ideaal voor het koud bewaren van kwetsbare levensmiddelen zoals vis en vlees.

  • lowFrost: sneller ontdooien:

   Met de lowFrost techniek is de ijsafzetting niet alleen minder, maar gaat het ontdooien ook sneller. Uw levensmiddelen zijn door lowFrost beschermd tegen ijsafzetting en houdt u meer ruimte voor uw eten.

  • noFrost: nooit meer ontdooien:

   Met de noFrost techniek hoeft u nooit meer te ontdooien. Er zet zich vrijwel geen ijs af op de wanden van het vriesgedeelte waardoor het systeem meehelpt aan het continu laag houden van het energieverbruik.

  • flexShelf: creeër extra ruimte:

   Met de flexShelf creëren uw klanten gemakkelijk een extra vak voor flessen, een kaasplateau of een gebaksschotel. De flexShelf is net zo snel terug te brengen in de oorspronkelijke positie, bijvoorbeeld voor een grote slakom.

  • touchControl: eenvoudig en nauwkeurig:

   Het bedienen en aflezen is nog nooit zo eenvoudig en nauwkeurig geweest. Welke functie u ook gebruikt, bijvoorbeeld de alarm- of vakantie-instelling, één aanraking is genoeg. TouchControl is ook erg praktisch: doordat de vries- en koelgedeeltes aparte koelcircuits hebben, kunnen de verschillende temperatuurinstellingen onafhankelijk worden geregeld. 

 

Siemens koel-/vriesapparatuur Verst: iQ700

 • View 1

  • hydroFresh: 2x langer vers:

   De hydroFresh-box* houdt groente en fruit twee keer zo lang vers dankzij een constant klimaat en optimale luchtvochtigheid. De gegolfde bodem zorgt voor gelijkmatige verspreiding van vocht. Het resultaat: groente- en fruitproducten blijven twee keer zo lang vers. En smaak, kleur, vitaminen en voedingsstoffen blijven
   behouden. Uw klanten hoeven niet meer zo vaak boodschappen te doen en ook voedsel weg gooien is verleden tijd.

  • vitaFresh: 3x langer vers:

   De vitaFresh-zones geven elke categorie levensmiddelen een eigen compartiment. Producten blijven daarin tot drie keer langer vers. Dat heeft met de temperatuur (circa 0°C) en de luchtvochtigheid te maken: ieder product kent een ideale vochtigheidsgraad. Zo blijft vlees met de juiste vochtigheidsgraad
   zeven dagen vers in plaats van twee. Forel blijft drie dagen houdbaar in plaats van één. Nectarines zijn 28 dagen houdbaar in plaats van zeven. En veldsla scoort 21 dagen in plaats van vijf. Dat biedt uw klanten
   meer vrijheid bij het bepalen wanneer zij een product gaan gebruiken. 

  • bigBox: extra grote opbergbox:

   Een hele lamsbout of een stapel pizza’s? Grote producten hebben volop ruimte in de 23,7 cm hoge bigBox . Voor nóg grotere zaken zijn alle lades en schappen gemakkelijk uitneembaar, zodat over de gehele vriesruimte beschikt kan worden.

  • easyLift-deurvakken: in hoogte verstelbare vlakken:

   Both two-liter bottles and small bottles find a place in the flexible easy elevator door pockets. The boxes are also adjustable as they are completely full. Thanks to the easy lift-door compartments, each spot is utilized and even the largest bottles fit.

  • antiFingerprint: geen vieze vingers meer:

   De roestvrijstalen oppervlakken aan de buitenzijde zijn voorzien van antiFingerprint. Deze speciale coating maakt een einde aan ontsierende vingerafdrukken op het staal. 

 

Siemens koel-/vriesapparatuur Vergelijk

  Vers: iQ300 Verser: iQ500 Verst: iQ700
A+++ Nee Ja Ja
A++ Ja Ja Ja
vitaFresh Nee Nee Ja, niet in combinatie met hydroFresh
hydroFresh Nee Nee Ja
crisperBox Ja Ja Ja
lowFrost Ja Ja, niet in combinatie met noFrost Nee
noFrost Nee Ja, niet in combinatie met lowFrost Ja
bigBox Nee Nee Ja
coolBox Nee Ja Ja
antiFingerprint Ja, alleen bij RVS Ja, alleen bij RVS Ja, alleen bij RVS

 

Siemens koel-/vriesapparatuur Video's

 • Vershoudsystemen

  Boordevol innovatieve technologie met ruim plaats voor levensmiddelen, houdt uw etenswaren tot drie keer langer vers.

 • Efficiëntie

  Normale koelkasten kunnen koelen en vriezen. Die van ons kunnen u versteld doen staan.

 • vitaFresh

  Om vis en vlees vers te houden is een lagere luchtvochtigheid nodig dan voor groente en fruit. Uw etenswaren behouden hierdoor tot drie keer langer hun voedingsstoffen, smaak en kleur.

 • noFrost

  Nooit meer uw koelkast ontdooien met de noFrost techniek. Deze voorkomt rijp- en ijsvorming door middel van lichtcirculatie en luchtvochtigheid dat uit de koelkast afgevoerd word.

 • coolBox

  De coolBox is een koude zone in de koelruimte waarbij de temperatuur circa 3 graden celcius lager is voor kwetsbare levensmiddelen zoals vis en vlees.

 • bigBox

  Ideaal voor het grotere werk zoals lamsbouten, een stapel pizzadozen of andere producten die veel plaats innemen. De bigBox is 23,7 cm hoog en biedt voldoende ruimte om producten op te stapelen.

 • LED-verlichting

  Helder zicht met geavanceerde LED-verlichting dat zorgt voor praktisch en prettig licht. LED-verlichting heeft een lange levensduur en verbruiks zeer weinig electriciteit.

 • Uittrekbare glasplateaus

  Alles onder handbereik met de uittrekbare glasplateaus. Om etenswaren gemakkelijker in de koelkast te kunnen zetten of eruit te halen. Het plateau kan tot 15 cm verder worden uitgetrokken.

 

Siemens koel-/vriesapparatuur Eigenschappen

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Easy2 Technologies