Loading

Techmarq Consultancy - Samsung Slimfry Product Demo

Samsung Slimfry Intro

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Samsung Slimfry Features

 • View 1

  • Knapperig en krokant frituren met Slim Fry:

   Speciaal frituurmenu: Ter inspiratie kun je kiezen uit tien verschillende voorgeprogrammeerde frituurgerechten. De crust-plaat tovert bijvoorbeeld bevroren ovenfrites, maar ook zelfgemaakte frites, om naar knapperige, ‘huisgemaakte’ frieten. Superieure smaakkwaliteit: Onze gezonde frituur-functie kan ook worden gebruikt voor rauwe producten zoals kip en garnalen.

  • Slim koken: ontdooien, opwarmen en bereiden met hittesensor:

   De hittesensor houdt je gerechten in de gaten. Of je nu een student, workaholic of een volleerde chefkok bent, iedereen kan gezonde, verse maaltijden bereiden met de Slim Fry combimagnetron.
   De Slim Fry is er volledig op gericht om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Alle overbodige en tijdrovende stappen wordenovergenomen door de hittesensor. De hittesensor meet iedere seconde de temperatuur van het gerecht en checkt of het gerecht al gaar is. De slimme hittesensor maakt drie hoofdfuncties mogelijk: ontdooien, opwarmen en bereiden. 

  • Vers deeg en verse yoghurt maken:

   Geniet op elk moment van de dag van vers deeg of gezonde yoghurt dankzij de gistingfunctie, waarbij gebruik wordt gemaakt van geavanceerde gistingtechnologie. 

  • Hygiëne & krasbesendig dankzij keramische binnenwanden:

   De Slim Fry is voorzien van keramische binnenwanden (antibacteriële binnenzijde) die zorgen voor meer hygiëne. Het keramische oppervlak is bovendien roest- en krasbestendig en door het gladde oppervlak eenvoudig schoon te houden. 

  • Drop-down deur, RVS-display en roestvrijstalen ontwerp:

   Met de Drop-down deur wordt het gebruiksgemak vergroot. De uitstraling van het ontwerp wordt versterkt door RVS toe te passen van de behuizing tot de handgreep en het display. 

 

Samsung Slimfry Gallery - Slides

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Samsung Slimfry Video

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Samsung Slimfry Specs

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Easy2 Technologies