Loading

BSH Belgium - flexInduction kookplaten van Siemens Product Demo

flexInduction kookplaten van Siemens Intro

See Flash demo for product images and multimedia.

 

flexInduction kookplaten van Siemens Video

See Flash demo for product images and multimedia.

 

flexInduction kookplaten van Siemens Functies

 • View 1

  • flexInduction:

   Dankzij flexInduction beschikt u over alle ruimte die u nodig heeft. Met een eenvoudige druk op de knop kan u kiezen uit 4 verschillende kookzones, of 2 zones combineren tot een XXL kookgebied van 40 x 20 cm. Grote potten en pannen krijgen allemaal hun plaats dankzij deze combinatiemogelijkheden.

  • powerInduction:

   Bij koken met powerInduction wekken de magnetische velden pas warmte opwanneer er een pot of pan met magnetiseerbare bodem op een ingeschakeldekookzone wordt gezet. Hierbij wordt niet de kookzone zelf maar alleen de pot- of panbodem verhit.

  • powerBoost:

   Met de powerBoost-functie kan het vermogen van een inductiekookzone zelfsmet 50 % worden verhoogd. Bij het opwarmen en bij grotere hoeveelheden levert dit een tijdsbesparing van 35 % op.

  • touchSlider-functie:

   Een vingertip op de bediening en u hebt alles volledig in de hand. Met een handeling zoals op het muisvlak van uw draagbare PC hebt u een perfecte controle over de kookzone.

   Bij een Multi touchSlider bediening heeft u een aparte bediening voor elk van de verschillende kookzone. Met een Mono touchSlider bediening daarentegen controleert u de verschillende zones met één enkele bediening.

  • wipeGuard:

   Kookt er iets over, dan kunt u voortaan snel ingrijpen. Met éénvingerdruk blokkeert u met de wipeGuard-functie het touchSliderbedieningspaneel gedurende 30 seconden, zodat u de bedieningszonekan schoonmaken zonder de instellingen te wijzigen. Daarnageeft een geluidssignaal aan dat de beveiliging is uitgeschakeld.

 

flexInduction kookplaten van Siemens Modulariteit

See Flash demo for product images and multimedia.

 

flexInduction kookplaten van Siemens Design

See Flash demo for product images and multimedia.

 

flexInduction kookplaten van Siemens Verbruik

 • Energie-efficiëntie van inductie

  Kookplaten met powerInduction wekken alleen daar hitte op waar deze nodig is. Omdat de vereiste hitte ogenblikkelijk wordt opgewekt, verbruiken inductie-kookplaten minder stroom. En hierdoor springen ze veel zuiniger om met energie dan traditionele kookplaten.

 

Easy2 Technologies