Loading

BSH Belgium - Bosch Bottom Freezer combinatie Product Demo

Bosch Bottom Freezer combinatie Intro

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Bosch Bottom Freezer combinatie Videos

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Bosch Bottom Freezer combinatie Fotogalerij

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Bosch Bottom Freezer combinatie Functies

 • View 1

  • Energie-efficiëntieklasse A++:

   Een milieuvriendelijke compressor en een optimale isolatie beperken het verbruik met 25 % in vergelijking met gelijkwaardige toestellen uit energie-efficiëntieklasse A+.

  • CrisperBox:

   Fruit en groente hebben niet alleen voldoende ruimte in de CrisperBox, zij blijven er ook veel langer vers. Dit komt door de optimale vochtigheidsgraad, die u met de schuifregelaar gemakkelijk kunt aanpassen. De gegolfde bodem beschermt de levensmiddelen tegen condenswater en de uitneembare DividerBox maakt het mogelijk om fruit en groente apart te bewaren. Maar het mooiste: door de uittrekbare telescooprails is het vak buitengewoon soepel in gebruik.

  • LowFrost:

   LowFrost bespaart u veel werk door de vorming van ijs aanzienlijk te verminderen. Daarom hoeft u een koel-vriescombinatie minder vaak te ontdooien, drogen diepvriesproducten niet uit en blijft
   het energieverbruik constant. Maar zelfs als ontdooien nodig is, hebben we een oplossing: snel en gemakkelijk via de aftapslang.

  • BigBox:

   Of u nu het eten voor het verjaardagsfeestje van een kind verzorgt of een huwelijkstaart invriest – de BigBox biedt genoeg ruimte voor grote diepvriesproducten of u stapelt de vriesboxen gewoon op elkaar. Bovendien kunt u de bovenste lade en het glazen plateau boven de BigBox eenvoudig verwijderen voor nog grotere diepvriesproducten.

  • LED-plafondverlichting:

   Het LED-licht bovenin het apparaat is een glanzend voorbeeld van een geslaagde combinatie van design en energiezuinigheid. Door de optimale plaatsing wordt het hele interieur perfect verlicht terwijl maar bijzonder weinig energie wordt verbruikt. Het licht gaat bovendien net zo lang mee als het apparaat zelf.

  • EasyAccess leggers:

   Voor nog meer comfort kunnen de EasyAccess leggers die op profielrails steunen nu tot 15 cm worden uitgetrokken. Zo heeft u een optimaal overzicht en blijft niets aan het oog onttrokken. Omdat deze kaderloze leggers zeer makkelijk en zacht verschuiven en niet kunnen kantelen, kunt u ze zelfs volledig beladen maximaal uittrekken.

 

Bosch Bottom Freezer combinatie Uw besparing

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Bosch Bottom Freezer combinatie Tips

 • Tips en advies

  Hoe uw koelkast te reinigen, komaf te maken met onwelriekende geurtjes of uw voedsel veilig te ontdooien ? Bosch geeft u enkele aanbevelingen!

  Tips en advies
  Veelgestelde vragen

 

Easy2 Technologies