Loading

BSH Belgium - Bosch ééndeurskoelkast en -diepvriezer combinatie Product Demo

Bosch ééndeurskoelkast en -diepvriezer combinatie Intro

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Bosch ééndeurskoelkast en -diepvriezer combinatie Videos

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Bosch ééndeurskoelkast en -diepvriezer combinatie Koelkast

 • View 1

  • Energie-efficiëntieklasse A++:

   Tot 25% zuiniger dan toestellen met A+.

  • CrisperBox:

   Fruit en groente hebben niet alleen voldoende ruimte in de CrisperBox, zij blijven er ook veel langer vers. Dit komt door de optimale vochtigheidsgraad, die u met de schuifregelaar gemakkelijk kunt aanpassen. De gegolfde bodem beschermt de levensmiddelen tegen condenswater en de uitneembare DividerBox maakt het mogelijk om fruit en groente apart te bewaren.

  • EasyAccess Shelves:

   Voor nog meer comfort kunnen de easyAccess leggers die op profielrails steunen nu tot 15 cm worden uitgetrokken. Zo heeft u een optimaal overzicht en blijft niets aan het oog onttrokken. Omdat deze kaderloze leggers zeer makkelijk en zacht verschuiven en niet kunnen kantelen, kunt u ze zelfs volledig beladen maximaal uittrekken.

  • LED verlichting:

   Bleek en gelig licht is verleden tijd ! De nieuwe LED verlichting is duurzamer en verbruikt erg weinig elektriciteit. De verlichting zit geïntegreerd vooraan in de zijwand of op de bovenwand van het toestel, en verlicht perfect de ruimte, zelfs als die vol voedsel steekt.

  • Flessenhouder:

   Dankzij de glazenhouders staan uw extra hoge glazen, flessen of vazen bijzonder veilig.

  • Deuropeningshoek van 90°:

   De koeltoestellen met een deuropeningshoek van 90° kunnen vlak tegen elke wand of in elke nis geplaatst worden.

 

Bosch ééndeurskoelkast en -diepvriezer combinatie Diepvriezer

 • View 1

  • Energie-efficiëntieklasse A++ of A+++:

   De zuinigste toestellen op het energielabel A en A kunnen rekenen. A+++  is tot 50% zuiniger dan toestellen met een A+  beoordeling*. A++   is tot 25% zuiniger dan toestellen met A+ beoordeling**.

   * Enkel op model GSV29VW40.
   ** Enkel op model GSN29MW30.

  • FreshSense:

   Garandeert een constante temperatuur met intelligente sensortechnologie.

  • BigBox-diepvrieslade:

   Extra grote diepvrieslade; 29 cm hoog. Handig voor het stapelen van diepvriesdozen of voor het opslaan van grote diepvrieswaren zoals cakes of taarten, kalkoen of eend.

  • LED verlichting:

   Het LED-lampje is het ideale voorbeeld van een geslaagde combinatie tussen design en energie-efficiëntie. Dankzij de optimale plaatsing ervan wordt de binnenruimte perfect verlicht. Bovendien verbruikt LED-licht zeer weinig energie en moet het gedurende de hele levensduur van het toestel niet worden vervangen.

  • Super vriezen:

   Superfreeze beschermt diepvrieswaren tegen ontdooien wanneer er verse voedingsmiddelen aan de diepvriezer worden toegevoegd en zorgt ervoor dat deze nieuwe voedingswaren sneller worden ingevroren. Toestellen uitgerust met een automatische invriesfunctie keren terug naar hun normale werking zodra de vereiste temperatuur bereikt is. Zo wordt er geen energie verspild.

  • NoFrost*:

   De diepvrieskast met noFrost ontdooit automatisch naar behoefte. Het luchtcirculatiesysteem leidt de luchtvochtigheid uit het diepvriesvak naar een externe verdampingsschaal. Er is dus nauwelijks ijsvorming binnen in het toestel of rijp op de voedingsmiddelen.*

   * Enkel op model GSN29MW30.

  • VarioZone*:

   Meer flexibiliteit door variabel inzetbare glazen legplateaus en laden in het diepvriesgedeelte.*

   * Enkel op model GSN29MW30.

 

Bosch ééndeurskoelkast en -diepvriezer combinatie Uw besparing

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Easy2 Technologies