Loading

BSH Belgium - Bosch HomeProfessional Droogautomaat Product Demo

Bosch HomeProfessional Droogautomaat Intro

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Bosch HomeProfessional Droogautomaat Video

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Bosch HomeProfessional Droogautomaat Design

 • View 1

  • JogDial:

   Zodra u een HomeProfessional-model ziet, begrijpt u hoe het toestel werkt. In een handomdraai selecteert u het gewenste programma, waarna u gewoon op de JogDial drukt om de droogautomaat te starten.

  • TFT-scherm:

   Met de nieuwe, duidelijk ontworpen bedieningsinterface met JogDial en TFT-scherm kan u de HomeProfessional intuïtief bedienen: in een handomdraai hebt u het gewenste programma geselecteerd.

  • Glazen deur:

   De glazen deur ziet er niet alleen exclusief uit, maar wordt ook geopend d.m.v. een bijzonder stijlvolle, geïntegreerde handgreep.

  • AntiVibration-design:

   Nog nooit was een droogautomaat zo geruisloos: dankzij het speciale AntiVibrationTM-design dat ook meer stabiliteit biedt.

 

Bosch HomeProfessional Droogautomaat Functies

 • View 1

  • SelfCleaning Condenser™:

   SelfCleaningCondenser reinigt zichzelf automatisch. U hoeft dus niet meer te denken aan dat vervelend reinigen van de condensor en zich ook geen zorgen meer te maken over het verspillen van energie: uw droogautomaat handhaaft zijn topprestaties op energie-efficiëntievlak immers gedurende zijn volledige levenscyclus.

  • ActiveAir technology:

   Conventionele condensatiedroogautomaten verwarmen de lucht om het wasgoed te drogen met verwarmingselementen. De HomeProfessional-droogautomaat met ActiveAir-technologie gebruikt een goedkopere methode: de lucht wordt opgewarmd met behulp van een warmtepomp om de aanwezige warmte efficiënt te hergebruiken.

  • Sensitive Drying System:

   Met het Sensitive Drying System blijft het wasgoed niet aan de trommelstructuur kleven; langs alle kanten stroomt er warme lucht door het wasgoed terwijl de SoftFlow-meenemers het behoedzaam opschudden en laten ronddraaien. Het resultaat is zacht en donzig wasgoed zonder kreuken.

  • VarioPerfect™:

   Moet u zeer snel iets drogen? Of liever nog meer elektriciteit besparen? Geen probleem dankzij de the VarioPerfectTM-functie. Deze functie omvat de EcoPerfect- en SpeedPerfect-opties en kan probleemloos in combinatie met nagenoeg alle wasprogramma’s worden gebruikt.

  • EcoSilence compressor:

   Centraal in de HomeProfessional-droogautomaat is de EcoSilence-compressor. Dankzij de geavanceerde technologie wordt het koelmiddel flexibel en supersnel gecomprimeerd. Zo worden topdroogresultaten gerealiseerd, ongeacht of u sneller of zuiniger wil drogen.

 

Bosch HomeProfessional Droogautomaat Besparingen

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Bosch HomeProfessional Droogautomaat Tips

 • Tips en advies

  Hoe kunt u uw wasmachine deblokkeren en de filters reinigen? Het apparaat ontkalken? Sneller wassen en strijken? Volg de gids!

  Tips en advies
  Veelgestelde vragen

 

Easy2 Technologies