Loading

BSH Belgium - Bosch Logixx 8 VarioPerfect Wasmachine Product Demo

Bosch Logixx 8 VarioPerfect Wasmachine Intro

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Bosch Logixx 8 VarioPerfect Wasmachine Video

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Bosch Logixx 8 VarioPerfect Wasmachine Functies

 • View 1

  • Laadcapaciteit van 8 kg:

   In de grote VarioSoft trommel heeft 8 kg wasgoed zoveel plaats dat het zich luchtig kan ontvouwen. Samen met de ergonomisch gevormde VarioCare meenemers, die de was zacht meenemen en mengen, zorgt dit ervoor dat uw kleding veel minder kreukt. Wat het strijken dan weer vergemakkelijkt.

  • VarioSoft trommelsysteem:

   Grâce à la structure spéciale du tambour, aux 2 rotations différenciées, à la taille et à la conception asymétrique du hublot, ce système unique garantit des résultats de lavage parfaits et préserve au mieux votre linge.

  • EcoSilence Drive:

   Een van de krachtigste motoren – en nog zuinig en stil ook. Deze motor verlegt de norm inzake zuinigheid: A+++. Dit is tot 32 % zuiniger dan een toestel van energie-effi ciëntieklasse A.

  • VarioPerfect: Met VarioPerfect™ kan u bij nagenoeg alle programma’s ook de opties SpeedPerfect en EcoPerfect selecteren. Zo wordt het gekozen programma sneller of nog zuiniger.
  • Automatische i-DOS-doseersysteem*:

   In de machine gemonteerde intelligente sensoren bepalen het gewicht, het textieltype en de bevuilingsgraad van het wasgoed, waarna precisiepompen de vereiste hoeveelheid wasmiddel toevoegen – tot op de milliliter nauwkeurig.

   *Enkel op de WAS28840FG

  • ActiveWaterPlus Technologie:

   Een sensorgestuurde, traploze hoeveelheidautomaat zorgt ervoor dat het waterverbruik perfect op de hoeveelheid wasgoed is afgestemd. Zo wordt 1 kg wasgoed even effi ciënt gewassen als een volle machine, wat overeenstemt met 7 of 8 kg.

  • Antivlekkenautomaat*:

   Omdat vlekken volgens hun aard moeten worden behandeld, worden de 16 meestvoorkomende vlekken gericht verwijderd door onze antivlekkenautomaat. De wasmachine past temperatuur, trommelrotatie en inweektijd volledig automatisch aan de specifieke vlek aan.

   *Enkel op de WAS28840FG

  • AntiVibration design:

   Het speciale AntiVibration Design van de zijwanden zorgt ervoor dat uw HomeProfessional uiterst stil is. Het vermijdt trillingen en vergroot de stabiliteit. Voor het geval u ook ’s nachts zou willen wassen. Uw buren zullen het in elk geval niet horen.

  • JogDial:

   Meer dan alleen een schitterend oppervlak: met de draaiknop is hetkinderspel om elk gewenst programma te kiezen. Met één draai stelt u heel gemakkelijk het gewenste programma in, duidelijk aangetoond met een rode led-lichtstreep.

  • Grote LCD display*:

   Op het display met zijn groot en contrastrijk lettertype en heldere structuur kunnen opties snel en eenvoudig worden ingesteld. En aangezien alle geselecteerde parameters op het display verschijnen, zijn ongewenste instellingen uitgesloten.

   *Zoals zichtbaar op de WAS28840FG

 

Bosch Logixx 8 VarioPerfect Wasmachine Tips en advies

 • Tips en advies

  Hoe kunt u uw wasmachine deblokkeren en de filters reinigen? Het apparaat ontkalken? Sneller wassen en strijken? Volg de gids!

  Tips en advies
  Veelgestelde vragen

 

Easy2 Technologies