Loading

Samsung Benelux - Samsung Eco Bubble serie wasmachines Product Demo

Samsung Eco Bubble serie wasmachines Intro

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Samsung Eco Bubble serie wasmachines Kenmerken

 • View 1

  • Eco Bubble-technologie:

   U kunt uw wasgoed nu net zo effectief op een lagere temperatuur wassen als op hogere temperaturen—De Samsung wasmachine met Eco Bubble-technologie. Deze machine bespaart bij elke wasbeurt energie en is een revolutie op het gebied van wasmachines. Was op lage temperatuur. Bespaar energie.

  • Duurzaam en met minder geluid:

   De digitale inductiemotor beschikt over een innovatief ontwerp zonder borstels en gebruikt magneten om de trommel rond te draaien. Met de nieuwe motor is sprake van minder wrijving, waardoor hij stiller is en minder trilt. De mindere wrijving zorgt ook voor minder kosten door slijtage van de werkende onderdelen van de machine, waardoor zijn duurzaamheid met een productgarantie van 10 jaar wordt gegarandeerd.

  • Geef uw interieur een elegante uitstraling:

   Geef uw interieur de elegante uitstraling van Crystal Gloss™ Design. In plaats van een alledaagse, vierkante vorm, is de voorkant van de wasmachine licht gebogen voor een esthetischer vormgeving. Hij is voorzien van Samsung’s Touch of Color-technologie die de rand van de deur een diepe en elegante transparantie geeft. De organische vormgeving van de wasmachine wordt aangevuld met het grote scherm dat voorzien is van platte toetsen die op uw lichtste aanraking reageren.

   * Specificaties van de vormgeving kunnen afhankelijk van het model afwijken.

  • Smart Check:

   Laat Smart Check voor u de diagnose stellen en problemen oplossen

   Beeld u zich eens in nooit meer een monteur te hoeven bellen wanneer er een probleem is, omdat uw wasmachine u als eerste vertelt wat er aan de hand is. De nieuwe Samsung wasmachine is uitgerust met de innovatieve Smart Check. Smart Check detecteert fouten en stelt daarvan al in een vroeg stadium de diagnose, waarna eenvoudige oplossingen voor het probleem worden aangedragen met behulp van een smartphone met LED-scanning. U hoeft niet eens uw gebruiksaanwijzing te raadplegen — u kunt het probleem al verhelpen voordat het tot echte hoofdpijn leidt.

  • Verwijder vlekken - en extra stappen:

   Er zijn veel manieren om uw kleren vuil te maken. Er is echter maar één unieke manier om ze weer schoon te krijgen. Stain Away maakt gebruik van de Eco Bubble-technologie voor het grondig, voorzichtig en effectief reinigen van uw kleding. Verwijder de meest voorkomende vlekken—zoals wijn, tomaat, bloed, chocolade en gras—maar ook de minder voorkomende vlekken.

  • Diamond Drum:

   De gestroomlijnde vormgeving van de Diamond Drum-trommel zorgt voor krachtige, maar behoedzame wasresultaten. De Diamond drum-trommel is met zijn unieke vormgeving voorzien van reliëfdruk en verplaatst de kleding behoedzaam in de trommel, terwijl de kleinere watergaten voorkomen dat kleding blijft haken en beschadigt. Zorg dat uw kleding behoedzaam en grondig worden gewassen.

  • Snel wassen:

   Zelfs wanneer u het heel erg druk heeft, kunt u nog steeds tijd vrijmaken om de was te doen met de functie Quick Time Wash. Druk gewoon op de 15’ grote Quick Wash-knop en draai een was in 15 minuten. Verander de instellingen van de timer (de opties zijn: 15, 20, 30, 40, 50 en 60 minuten) op basis van de hoeveelheid wasgoed - en uw programma.

  • Last Memory:

   Geheugen voor laatste programma

   Als u de wasmachine keer op keer gebruikt zonder de instellingen te wijzigen, hoeft u het programma niet steeds opnieuw in te stellen. De functie Last Memory slaat de laatst gebruikte instellingen op—ook als de wasmachine tussentijds is uitgezet. Druk gewoon op Start en was een nieuwe lading wasgoed. De tijd die u daarmee bespaart, loopt al gauw op.

 

Samsung Eco Bubble serie wasmachines Video Ecobubble

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Samsung Eco Bubble serie wasmachines Vergelijk

  8 kg EcoBubble, Digital Inverter Motor - WF80F5E3P4W 8 kg EcoBubble, Silver Crystal deur - WF80F5E4Q4W 7 kg EcoBubble, Silver Crystal deur - WF70F5E1Q4W
Energiezuinigheidsklasse A+++   A+++
Spin-drying Efficiency Class B B B
Wascapaciteit 8 kg 8 kg 7 kg
Eco Bubble™ Technology Ja Ja Ja
Maximum Spin Speed 1400 Tr/min 1400 Tr/min 1400 Tr/min
Digital Inverter Motor Ja Nee Nee
Fuzzy Logic Controls Ja Ja` Ja
Annual Energy Consumption (220 cycle) kWh/annum 157 kWu 173 kWh 195 kWh
Noise Level Washing (dB(A) re 1pW) 53 dB 62 dB 62 dB
Noise Level Spinning (dB(A) re 1pW) 74 dB 79 dB 79 dB
Delay End Ja Ja Ja

 

Samsung Eco Bubble serie wasmachines Ecobubble Technologie

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Easy2 Technologies