Loading

BSH Netherlands - Bosch SmartCool koel-vriescombi Product Demo

Bosch SmartCool koel-vriescombi Intro

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Bosch SmartCool koel-vriescombi Voordelen

 • View 1

  • ChillerBox - ideaal voor vis en vlees:

   De ChillerBox is een veilige opbergplek voor vis, vlees, kaas en worst: een koude luchtstroom uit het vriesvak zorgt voor een temperatuur die 2-3° lager is dan in het overige koelgedeelte. Daarom kunt u hier bijvoorbeeld ook drankjes snel koelen. De ChillerBox houdt levensmiddelen langer vers – hun geuren veilig ingesloten. De gegolfde bodem beschermt de levensmiddelen bovendien tegen condenswater terwijl hij door de uittrekbare telescooprails buitengewoon gemakkelijk in gebruik is.

  • CrisperBox - voldoende ruimte voor fruit en groente:

   Fruit en groente hebben niet alleen voldoende ruimte in de CrisperBox, zij blijven er ook veel langer vers. Dit komt door de optimale vochtigheidsgraad, die u met de schuifregelaar gemakkelijk kunt aanpassen. De gegolfde bodem beschermt de levensmiddelen tegen condenswater en de uitneembare DividerBox maakt het mogelijk om fruit en groente apart te bewaren. Maar het mooiste: door de uittrekbare telescooprails is het vak buitengewoon soepel in gebruik.

  • LowFrost - minder vaak ontdooien:

   LowFrost bespaart u veel werk door de vorming van ijs aanzienlijk te verminderen. Daarom hoeft u een SmartCool koel-vriescombinatie minder vaak te ontdooien, drogen diepvriesproducten niet uit en blijft
   het energieverbruik constant. Maar zelfs als ontdooien nodig is, hebben we een oplossing: snel en gemakkelijk via de aftapslang.

  • BigBox - zoveel ruimte als u nodig heeft:

   Of u nu het eten voor het verjaardagsfeestje van een kind verzorgt of een huwelijkstaart invriest – de BigBox biedt genoeg ruimte voor grote diepvriesproducten of u stapelt de vriesboxen gewoon op elkaar. Bovendien kunt u de bovenste lade en het glazen plateau boven de BigBox eenvoudig verwijderen voor nog grotere diepvriesproducten.

  • EasyLift-deurvakken:

   SmartCool koel-vriescombinaties passen zich aan uw wensen aan – en niet omgekeerd. Zoals met de EasyLift-deurvakken: zelfs als zij vol zijn, kunt u het vak in de binnendeur snel en traploos tot 21 cm in de hoogte verstellen. Zo maakt u ruimte voor grote flessen in het onderste deurvak of kunt u kleine flessen en bakjes in het middelste deurvak plaatsen.

  • FlexShelf - multipurpose plateau:

   Het FlexShelf-multipurpose plateau maakt de nieuwe SmartCool koel-vriescombinaties buitengewoon flexibel: als u plek nodig hebt voor kleine bakjes of doosjes kunt u het varieerbare plateau uitkappen. Is daaronder ruimte nodig voor hoge pannen of flessen, dan klapt u het plateau gewoon weer naar binnen. Het plateau verdwijnt dan vrijwel volledig en ruimtebesparend onder het glasplateau.

  • Uittrekbare glazen vakken:

   De nieuwe SmartCool koel-vriescombinaties schitteren op het gebied van functionaliteit, flexibiliteit en comfort. Zoals de onbreekbare, randloze glazen vakken. Dankzij de licht lopende uittreksystemen kunt u ze gemakkelijk be- en ontladen. Daarnaast bieden zij u op elk moment een goed zicht op uw levensmiddelen – zodat u ook de levensmiddelen achterin gegarandeerd niet vergeet.

  • LED-plafondverlichting - gaat langer mee:

   Het LED-licht bovenin het apparaat is een glanzend voorbeeld van een geslaagde combinatie van design en energiezuinigheid. Door de optimale plaatsing wordt het hele interieur perfect verlicht terwijl maar bijzonder weinig energie wordt verbruikt. Het licht gaat bovendien net zo lang mee als het apparaat zelf.

  • TouchControl Panel:

   Met het elegante TouchControl Panel kunt u gemakkelijk de temperatuurinstellingen controleren en aanpassen. De scheiding tussen koel- en vriesgedeelten maakt dit bijzonder gemakkelijk: u kunt beide gedeelten afzonderlijk, nauwkeurig en gemakkelijk instellen zoals u dat wilt. Wat erg nuttig is als u op vakantie gaat: omdat u het koelgedeelte kunt scheiden van het vriesgedeelte en er niet onnodig energie wordt gebruikt.

 

Bosch SmartCool koel-vriescombi Video

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Bosch SmartCool koel-vriescombi Uw besparing

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Bosch SmartCool koel-vriescombi Energiezuinig

 • View 1

  • Het nieuwe energielabel A+++:

   In 2010 introduceerde de EU het nieuwe label dat nu ook de nieuwe energieklasse A beschrijft. Dit label kan worden gebruikt voor apparaten die tot 50% zuiniger zijn dan de kwalificatiewaarde voor klasse A , zoals de topmodellen uit het SmartCool programma.

  • Isolatie:

   Zelfs de beste en zuinigste technologie is niets waard als de isolatie niet 100 procent werkt. Daarom zijn de SmartCool koelkasten overal afgedicht met een sterke isolatie.

  • Verdamper:

   De verdamper bevindt zich in het interieur van de SmartCool en absorbeert de warmte van de lucht in het interieur. De verdamper waarborgt zo een constante temperatuur en minder energieverbruik.

  • Condensor:

   De condensor geeft de warmte uit de koelkamer af aan zijn directe omgeving. Des te beter dat hij de SmartCool apparaten –dankzij de betere plaatsing– nog zuiniger maakt.

  • Compressor:

   De SmartCool range heeft een bijzonder zuinige compressor die een belangrijke rol speelt bij het behalen van energieklasse A .

 

Bosch SmartCool koel-vriescombi Video

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Bosch SmartCool koel-vriescombi Voordelen

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Easy2 Technologies