Loading

BSH Netherlands - Siemens inbouwapparatuur. Ongeëvenaard. Product Demo

Siemens inbouwapparatuur. Ongeëvenaard. Start

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Siemens inbouwapparatuur. Ongeëvenaard. Ovens

 • View 1

  • TFT-kleurendisplay:

   Hoge resolutie kleurendisplay. Vanuit elke hoek goed leesbaar, dankzij de hoge resolutie van 768 x 144 pixels en het scherpe contrast.

   Door lightControl is alles helder en duidelijk leesbaar. Dankzij de verzonken draaiknop met verlichte ring makkelijk in gebruik.

  • softClose deur:

   Met het Siemens softClose systeem klapt de deur nooit meer hard dicht. Net als in veel keukenladen zit er in de Siemens ovens een softClose-mechanisme ingebouwd.

   Alleen een zacht duwtje en het sluitingsmechanisme zorgt dat de deur automatisch voorzichtig en stil sluit.
    

  • Telescooprails met stopfunctie:

   Telescooprails met stopfunctie. Dankzij dit systeem van Siemens schuiven beide geleiders tegelijk naar buiten. Zo kan de gehele bakplaat tot buiten de oven worden geschoven. Dankzij de stopfunctie kan de plaat nooit te ver schuiven.

  • Hetelucht Eco:

   100% hetelucht, 30% besparen. Ons nieuwe innovatief ovensysteem hetelucht Eco bespaart niet alleen 30% aan energieverbruik, maar staat ook garant voor perfecte bakresultaten.

   Hetelucht Eco is ontworpen om optimaal te bakken op 1 niveau en tegelijkertijd energie te besparen. Ideaal voor bevroren pizza, cake of lasagne.

 

Siemens inbouwapparatuur. Ongeëvenaard. Panorama design

 • Specification 1

 • Specification 2

  • Een spel met de mooiste uitkomst, wat u ook kiest.

 • Specification 3

  • Het is net een blokkendoos voor gevorderden, de Siemens compact serie inbouwovens. U heeft de vrijheid om de ovens naast, boven of onder elkaar te plaatsen. Het resultaat is altijd een harmonieuze eenheid, dankzij het uniforme uiterlijk van de ovens.

   De compacte ovenserie is in prestaties en gebruik even goed als onze stoomovens. Uw ingrediënten van de compacte lijn zijn de bakoven, bakoven met magnetron, stoomoven, espressoapparaat en de magnetron. Als u dat wilt, kunt u ook een horizontale panorama-opstelling creëren met een compacte oven en een 60 cm bakoven met een “96” mm bedieningspaneel. Het mooist is om dan een warmhoudlade van 15 cm onder de oven te plaatsen. Het enige wat u hoeft te doen, is de mooiste opstelling uitkiezen.

 

Siemens inbouwapparatuur. Ongeëvenaard. Overig assortiment

 • View 1

  • Vaatwassers:

   Glanzende ideeën voor uw vaat.

   De speedMatic-vaatwassers van Siemens.
   Maak kennis met onze eco-vaatwasser. Als geen ander bespaart dit ecomodel tijd en energie. Dat is enerzijds te danken aan de nieuwste technologieën en anderzijds aan de werking van een natuurlijk mineraal: zeoliet. Die combinatie maakt van dit topmodel een onovertroffen vaatwasser.

    

  • Kookplaten:

   De voordelen van inductiekoken:

   Snel, veilig, gemakkelijk en efficiënt.
   Siemens inductiekoken biedt behoorlijk wat voordelen. Zo is het razendsnel en kunt u kookzones uiterst nauwkeurig instellen. De warmte wordt alleen opgewekt waar deze nodig is: in de pan zelf. Dat is veilig – u loopt niet het risico u te branden aan de kookzone. En omdat er alleen warmte wordt opgewekt waar het nodig is, is het ook nog eens energie-efficiënt. Siemens inductiekoken is bovendien heel gemakkelijk. Van reinigen tot bedienen, over alles nagedacht.

   Het assortiment kookplaten van Siemens is uitgebreid en compleet. Inductiekookplaat of gaskookplaat; aan u de keuze. U profiteert altijd van het gemak van de nieuwste technieken.

  • Afzuigkappen:

   Laat andere afzuigsystemen maar naar lucht happen:

   cleanAir geurafname en vetabsorptie.
   Dankzij het vergrote filteroppervlak kan de nieuwe cleanAir-recirculatieset tot 95% van de kooklucht neutraliseren, waardoor alleen frisse, zuivere lucht overblijft. Dat is zo‘n 25 procent meer dan conventionele recirculatiesystemen en evenveel als  afzuigsystemen met luchtafvoer presteren. De efficiënte absorptie van vet met cleanAir is eveneens vergelijkbaar met een afzuigsysteem met luchtafvoer.

  • Koelen:

   Als u een energiebewuste keuze wilt maken, dan is dat bij uw keuken extra interessant. Met een A+++ koelkast van Siemens bespaart u maar liefst 50% meer energie dan bij de standaard A+ klasse, die op zich al zuinig is.

   De koelkasten van Siemens zorgen met slimme oplossingen voor een vermindering van het energieverbruik. Door hun goede isolatie is er bijvoorbeeld minder stroom nodig om de levensmiddelen op temperatuur te houden. Wanneer de stroom onverhoopt uitvalt blijft uw koel- of vrieskast nog lang koud.

  • Inbouwapparatuur:

   De innovatieve ontwerpen van Siemens zijn bedoeld om uw leven comfortabeler te maken. Eigenlijk moet u dit gemak ervaren, maar een voorproefje willen we u niet onthouden. Onze noviteiten geven u een goed idee van wat ons voor ogen staat: een keuken waarin u zich thuis voelt en die u veel werk bespaard.

   Goed design is meer dan mooie vormen, kleuren en structuren. De materialen en de zorgvuldige afwerking van onze apparaten nodigen uit tot aanraken. En door hun heldere lijnen komen onze ontwerpen in elke keuken goed uit.
    

  • Kranen:

   De kraan is in de keuken misschien een relatief klein element, maar daarom niet minder belangrijk. Als u kiest voor een kraan van Solitaire, heeft uw keuken een fraaie blikvanger bij.

   De kranen van Solitaire combineren een uniek design met het hoogste kwaliteitsniveau. Tevens biedt Solitaire diverse slimme mogelijkheden, zoals: LED-licht dat met de warmte van het water meekleurt, een uittrekbare sproeikop en seperate bedieningsknoppen. Dit zorgt voor een fraaie bekroning van een schitterende keuken.

 

Siemens inbouwapparatuur. Ongeëvenaard. Videos

 • Siemens Inbouwapparatuur
 • flexInduction

 

Siemens inbouwapparatuur. Ongeëvenaard. New Long Copy

See Flash demo for product images and multimedia.

 

Easy2 Technologies